Na tržištu tri nova Honor modela u koja ulazite pogledom

Na hrvatsko  ali i balkansko tržište s početkom kolovoza izašla su tri nova modela pametnih telefona – Honor 7S, Honor 7C i Honor 7A. Neke od karakteristika nove linije u ponudi su otključavanje telefona prepoznavanjem lica, kamere visoke razlučivosti te velike Full View zaslone.

Honor 7S ima HD 18:9 široki zaslon. U skladu s trendom full-screen zaslona u modernim pametnim telefonima, Honor 7S ima 5,45-inčni zaslon i razlučivost od 1440 x 720. Iz Huaweija ističu da novi Honor 7S ima snažan prijemnik zbog kojeg ćete osobu s druge strane dobro čuti i ako se nalazite u bučnom okruženju, a dodana je i funkcija Loud Voice Call.

Dvije stražnje kamere za bokeh efekt

Kamera s prednje i stražnje strane imaju LED bljeskalicu, 13MP na stražnjoj te 5 MP na prednjom kameri. Baterija 3.020mAh i četverojezgreni procesor te podržava simultano korištenje dviju SIM kartica kao i micro SD do 256 GB.

Honor 7C opremljen je s dvije kamere na stražnjoj strani razlučivosti od 13 MP + 2 MP pomoću kojih možete dobiti bokeh efekt pozadinskog zamućenja za portretne snimke. Honor 7C također sadrži 8 MP prednju kameru s ugrađenim osvjetljenjem. Honor 7C također dolazi s 5,99-inčnim Honor FullView zaslonom omjera 18:9. U ovaj model ugrađen je osmerojezgreni procesor od 1,8 GHz. Ima i najnoviji operativni sustav Android 8.0 i korisničko sučelje EMUI 8.0.

Honor 7A dolazi s 5,7-inčnim Honor Full-View zaslonom omjera 18:9. Opremljen je 13 MP kamerom na stražnjoj strani uređaja i 8 MP prednjom kamerom. Ovaj pametni telefon napaja osmerojezgreni procesor, a i instaliran je sustav Android 8.0 i korisničko sučelje EMUI 8.0.

foto: Jason

 

izvor:24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *