ISTINA ili NE? – Upoznavanje partnera preko interneta

Ne gubite vrijeme

Svako od nas ima svoje načine kako privući muškarca sa kojim će početi  da četuje. Takođe, jako su bitne i neke karakteristike koje treba da ima da bi nam se dopao.  Za nekoga je to visina ili godište, za nekog drugog čime se bavi, a za nekoga  – pismenost.

Related image

Jednostavno, na online sajtovima,  ima toliko potencijalnih kandidata, da sa onima koji vam ne odgovaraju ne treba da gubite vrijeme.

Upoznajte ga što bolje

Dopisivanje je obično najbolji način  da se što više sazna o nekom kroz direktna i indirektna pitanja. Veliki broj stvari može da vam pomogne da prepoznate da li je neko oženjen, želi samo seks (takvi obično to odmah i bez skrivanja kažu), želi zabavu, a ne ozbiljnu vezu. Ukoliko, recimo, izbjegava četovanje naveče  ili predlaže dopisivanje u kasne sate, vjerovatno znači da ima partnerku ili da je oženjen. Ako ga nema po nekoliko dana, a onda vas se sjeti, sluti na to da ima nekoliko potencijalnih partnerki, pa ne može sve da stigne.

Dakle, budite mali detektivi i obratite pažnju na takve stvari, sitnice koje će vam mnogo otkriti o nekome s kim potencijalno želite da se i zaista upoznate.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI>>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *