ISTINA ili NE? – Upoznavanje partnera preko interneta

Dostupnost

Upoznavanje potencijalnog partnera preko Interneta obično znači da to radite onda kada vama to odgovara, iz topline vašeg doma. Stvari koje bi vas spriječile da se spremite i izađete sa drugaricom na kafu ili uvece u grad i na taj način nekoga upoznate, ovde vas ne ometaju. Dakle, bez obzira da li vam je prljava kosa, umorne ste, pada kiša ili nemate šta da obučete, to pri upoznavanju potencijalnog partnera na Interenetu neće škoditi.

Neka iskustva sa online upoznavanjem 

Obično važi mišljenje da komunikativnim djevojkama nije teško da pronađu partnera, dok one stidljivije imaju manje sreće, pa možda više koriste Interent za upoznavanje partnera. U velikom broju slučajeva to uglavnom i nije istina.

Takođe, smatra se da Internet nije baš siguran način za pronalaženje partnera. Sve može da se namjesti – i fotografija, i ispričana priča koju je teško provjeriti. Ipak, ko vam garantuje da će neko koga upoznate u noćnom  provodu da govori istinu? Iskustva djevojaka koje su nakon godinu i više dana zabavljanja saznale da njihovi partneri imaju paralelne veze, mali su dio onoga što se u realnosti zaista dešava.

Veoma slično ovom razmišljanju je ovo da se tamo nalaze samo muškarci koji ni na jedan drugi način nisu mogli da nađu devojku, pa im je Internet poslednja šansa.

Da bismo zaista saznali šta je istina, treba probati. Mnoge djevojke danas tako su upoznale svoje partnere, s kojima su dugo u vezi. .

Zabava

Obično sve počne  iz radoznalosti, kada se registrujete na neki sajt ili uđete u neku grupu na internetu, ili druptvenim mrežama. Istina, ovaj način koriste i oni koji su u vezi ili braku, ali o njima i nije riječ u ovom tekstu. Istraživanje, dopisivanje i četovanje sa različitim ljudima postalo je svakodnevna zabava za sve.  Posle prvog dana provedenog na online sajtu za upoznavanje polako postajete svjesni kakav je ko. Da li je neko i psihički pristutan i zainteresovan, ili istovremeno četuje sa još 5 devojaka, a vama odgovara prostom rečenicom ili najčešće jednom rječju. Ili recimo da li je zainteresovan samo za seks.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI>>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *